Tilaustyöt Galleria Sarjakuvat Minä Etusivu
Anttu.net

Sarjakuvat» Lue englanniksi

Varoitukset: Sarjakuvassa esiintyy väkivaltaa ja viitteitä LGBT+ teemoihin.

Kruptos on koiraeläinsarjakuva, jota tein vuosina 2011-2014. Se oli alusta asti melko epätasainen projekti ilman kunnollista juonta, josta johtuen sarjakuva ei ollutkaan omalta osaltani mikään kovin onnistunut. Kruptos on kuitenkin ensimmäinen sarjakuva, jonka tein valmiiksi asti. Kruptos kertoo kahdesta veljeksestä, Apollonista ja Artemiksesta, jotka yrittävät selvittää Artemiksen jatkuvien painajaisten syytä.
Sarjakuvan suomenkielinen versio lähti pois Websin epäaktiivisten sivujen deaktivoimisen takia.

» Lue englanniksi
» Lue suomeksi

Varoitukset: Sarjakuvassa esiintyy väkivaltaa ja voimakasta kielenkäyttöä.

Harper on vuonna 2014 pian Kruptoksen valmiiksi saamisen jälkeen aloitettu projekti, joka valmistui vuoden 2017 toukokuussa. Tällä kertaa sarjakuvassa on panostettu erityisesti juoneen, sekä sivujen laadun pysymiseen. Harper on susisarjakuva, joka kertoo kahden lauman välillä vallitsevasta eriarvoisuudesta, joka hiljalleen kuihduttaa valkoiset sudet sukupuuton partaalle. Harper on nenäkäs, sanavalmis valkoinen susinaaras, joka muista poiketen ei aio niellä kohtaloaan.

» Lue englanniksi
» Lue suomeksi

Varoitukset: Sarjakuvassa esiintyy väkivaltaa ja LGBT+ teemoja.

The Black Sheep on uusin sarjakuvaprojektini, jonka aloitin 2015 Harperin rinnalle, koska Harper edistyi sen verran aktiivisesti ja hyvin. The Black Sheep kertoo Swan-nimisestä siivettömästä suojelusenkelistä, joka lähtee etsimään paikkaansa taivaan ulkopuolelta.

Ulkoasu © M Layouts / Anttu.net