Tilaustyöt Galleria Sarjakuvat Minä Etusivu
Anttu.net

Minä

Anttu, 26 (s. 1992), Helsinki, Suomi

Teen työkseni vähän sekalaisesti toimistohommia, tuotantoa, sekä graafista työtä saman firman sisällä. Piirtäminen on ollut aina minulle rakas harrastus, mutta kuvataidelukion käytyäni opin ettei se ole kuitenkaan kutsumustyöni, sillä haluan pitää siinä tietyn vapauden ja intohimon, muuten motivaationi hiipuu. Tykkään hyödyntää harrastustani monella eri saralla ja nautin erityisesti projektien pitämisestä. Ylläpidän tällä hetkellä kahta improsarjakuvaa ja piirrän itse aktiivisesti yhtä omaa sarjakuvaa. Lisäksi myyn säännöllisen epäsäännöllisesti pientä oheistuotetta kuvituksellani kuten avaimenperiä tai kirjanmerkkejä. Olen kertaalleen päässyt myös kokeilemaan taidekujalla myymistä ja pidin sitä sen verran mukavana kokemuksena, että päätynen sinne vielä toisenkin kerran.

Piirtämisen osalta minua ovat inspiroineet elämäni aikana suurimmaksi osaksi animaatioelokuvat ja -sarjat, olen eniten omassa elementissäni sarjakuvatyylisten koirien kanssa, mutta tykkään kokeilla silloin tällöin aina jotakin uuttakin. Otan jonkin verran vastaan myös tilaustöitä, mutta suhtaudun niihin maltillisesti ja toteutan niitä lähillä omalla vapaa-ajallani.

Piirtämisen lisäksi pidän elokuvista, musiikista, sarjakuvista ja peleistä. Ihailen niin vanhaa kuin uuttakin tuotantoa Disneyltä ja Dreamworksilta, lisäksi minua ovat varhaisesta teini-iästä lähtien kiinnostaneet myös erityisesti japanilaiset animaatiosarjat ja sarjakuvat. Kestosuosikkeihini kuuluu erityisesti Yoshihiro Takahashin luomat Ginga-sarjat, joista tunnetuin lienee Hopeanuoli.


Sosiaalinen media ja muut linkit

Ulkoasu © M Layouts / Anttu.net