Hahmot

Akira » Ame » Mio » Ronni » Nova» Salnafir » UndisAkira

Klikkaa!

Nimi: Akira
Ikä: Juuri täyttänyt 100.
Sukupuoli: Uros
Laji: Kitsune (Fennekki)
Voimat: Osaa kuunnella tuulta. Tuuli kertoo hänelle tarinoita menneestä.

Lisätietoa ulkonäöstä: Akiralla ei ole kokonaista kieltä suussaan, se on vain pieni nysä. Hän on myös tosi lyhyt, vain 20 cm säkältään. Akira kantaa mukanaan pientä laukkua joka on kuin musta aukko. Hän voi tunkea sinne miten paljon tavaraa vaan, ja tila ei tunnu koskaan loppuvan. Ja hänen laukustaan usein löytyykin ihan kaikenlaista tavaraa, niin hyödyllistä kuin hyödytöntäkin.

Luonne: Akira on hyvin ilmeikäs ja selvästi tunteensa ilmaiseva kitsune. Akira ei kielettömyytensä takia kykene puhumaan, niin hän joutuu kommunikoimaan äännähdyksillä, mutta useimmiten hän ilmaisee itseään eleillä ja hyvin suurilla ilmeillään. Puhekykynsä puutteen vuoksi Akira on hyvä kuuntelemaan, ja hän on valmis kuuntelemaan muiden vuodatuksia, kunhan ne eivät ole häneen kohdistuvaa ilkkua. Hänen mielentila vaihtelee hurjasti ja hyvin herkästi tapahtumien ja puheiden perusteella, ja hän antaa sen näkyä. Tästä syystä Akira on myös oppinut kuuntelemaan tuulta. Tuulet kuiskivat hänelle tapahtumia menneestä, ja usein tuulisella säällä Akiran voi löytää jostain yksikseen, vain kuuntelemassa. Akira ei tosin pysty kertomaan toisille tuulen tarinoita ilmeisestä syystä. Se ei tosin estä häntä yrittämästä.

Akira on hyvin utelias. Oli kyseesäs mikä vain, uusi haju, ääni tai henkilö, se on pakko tutkia. Hän työntää nenäänsä ja tassujaan joka paikakan. Aikä ole harvinaista löytää Akiraa pakenemeassa jos jonkin sorttista elikkoa jonka pesään se on tunkeutunut tukimusretkellä. Akira ei kuitenkaan ole avuton. Hänellä ei ehkä ole lihasmassan tuomaa voimaa, mutta hän osaa käyttää pientä kokoaan hyödykseen. Akira on hionut nopeutensa ja ketteryytensä todella hyvään kuntoon. Hänen on pystyttävä väistämään, sillä yksikin isku vähän isommalta eläimeltä voi olla hänelle kohtalokas. Tästä syystä Akira kantaa myös pientä tikaria mukanaan. Hänen pienet hampaat ei pystyisi lävistämään isompien uhkien ihoa.

Akira on bi, eli häntä kiinnostaa sekä urokset että naaraat.

Menneisyys: Akira syntyi rakastavaiseen perheeseen, ja pesueessa oli Akiran lisäksi kaksi siskoa Riya ja Maiko. Akiran kasvettua hieman, hänen vanhemmat huomasivat Akiran hännässä jotakin kummallista. Se oli kummallisen käyrä ja lyhyt. Hänen äitinsä, Naen mielestä se oli vain syntymävika, eikä mitään vakavaa. Kun taas hänen isä, Senri, uskoi että se on paha enne. Jos Akira jäisi heidän perheeseen, heidän perhe tulisi kuolemaan. Hän vaati että Akira heitettäisiin pihalle ja jätettäisiin omilleen. Mutta Nae ei jätä rakasta lastaan oman onnensa nojaa, ja Nae hääti puolisonsa pois. Akira oli vielä sen verran pieni, että ei ole ymmärtänyt täysin tilannetta, eikä hän aikuisiällä edes muista. Nae ei koskaan kertonut Akiralle miksi hänen isä ei ole enään kuvioissa. Ainoa mitä Akira tietää, on että hänen isä oli inhottava julma. Akira oli pennusta asti ollut todella utelias. Hän tunki kuononsa jokaiseen koloon, ja hän tutki jokaisen onkalon jonka hän löysi. Kerran se kostautui, kun hän tunkeutui rotan pesäkoloon. Nukkuva rotta ei aluksi havainnut Akiraa, mutta peloton Akira meni liian lähelle, ja päätti nuolaista rottaa kerran tai pari kuonosta. Säikähtänyt rotta ei pitänyt tunkeilioista, ja alta aika yksikön se puri Akiran kielen poikki. Akira olisi voinut menettää henkensäkkin, jos Nae ei olisi ollut lähellä ja tullut hätiin. Akira ei luonnollisesti sen jälkeen voinut enään puhua, eikä oikein maistamaan mitään.
Sen jälkeen Akiran nuoruudessa ei ollut enään mitään merkittävämiä vastoinkäymisiä. Hänestä kasvoi tunteellinen nuorukainen, joka yhä tunkee kuononsa joka paikkaan.

Luonut: Iarany


Ame

Klikkaa!

Nimi: Ame (''Sade'')
Ikä: n. 250 v.
Sukupuoli: Naaras
Laji: Kitsune (Punakettu)
Voimat: Hyvin ketterä ja nopea, pystyy luomaan pikkuisen elämää (Kukkia, perhosia, tms.)...

Lisätietoa ulkonäöstä: Huomioikaa tummat silmät ja pienet tassut. Häntien värit muuttuvan räikeän kirkkaiksi Amen tapellessa tai muuten vaan pahasti suuttuessa.

Luonne: Ame on melko äkkipikainen ja sen suuttuminen näkyy ja kuuluu kauas. Ystävilleen on kuitenkin hyvin luotettava. Epäilee paljon niitä joita Ame ei tunne. Ame tykkää paljon eläimistä ja kauniista kasveista ja se pitää uimisesta. Ame ei ole mikään huono tappelija vaan voi käydä hyvinkin aggressiivisesti vihankohteeseensa kiinni. Ei tunne syvää vihaa vanhempiaan kohtaan vaan on enemminkin katkera.

Menneisyys: Ame syntyi tavalliseen kettuperheeseen Japanissa. Amen kasvaessa se kuitenkin hylättiin koska hänen hännänpäästään oli tullut vihreä. Ame päätyi muiden kitsuneiden joukkoon törmätessään pariin saalistusretkellä olleeseen kitsuneen. Ame sai nimensä, kun hänen syntyessään satoi kovasti.

Luonut: Lennö


Mio

Klikkaa!

Nimi: Mio
Ikä: 153
Sukupuoli: Uros
Laji: Kitsune (napakettu)
Voimat:
- Estää jään sulaminen, joko hetkeksi tai pysyvästi
- Veden muuttaminen jääksi kosketuksella

Lisätietoa ulkonäöstä:
> Mio on 28cm korkea.
> Korut ovat kylmiä kosketukselle
> Toisin kun oikeilla naaleilla, Mio ei vaihda ruskeaan kesäturkkiin

Luonne: Mio on rauhallinen tilanteessa kun tilanteessa. On erittäin harvinaista nähdä häntä vihaisena, ja vaikka hän on miltei jatkuvasti iloisella tuulella ei sekään ilmene hänessä erityisen vahvasti. Hempeä hymy ja pirteä äänensävy osoittavat sen ilman innostunutta hyppimistä. Mion ääni on pehmeä ja hiljainen, eikä häntä usein kuulla muiden yli. Mio on toivoton unelmoija. Hän elää pää pilvissä, ja jää usein haaveilemaan sitä sun tätä pienempääkin. Mio pitää paljon kauniista esineistä, ja keräilee niitä mielellään. Hänen tarkka makunsa johti korutaiteilijan uraan. Hän tekee jäästä ja hopeasta kauniita koruja, joita hän sitten myy (ja lahjoittaa) eteenpäin. Mio rakastaa muiden päivän piristämistä, ja pitää siksi mielessä kaikki merkkipäivät. Mio viihtyy kenen tahansa seurassa, muttei ole koskaan tuntenut viehätystä naaraita kohtaan.

Menneisyys: Mio on elänyt suhteellisen turvallisen ja tasaisen elämän. Hän kasvoi vanhempiensa kanssa ainoana lapsena, ja muutti omilleen kasvettuaan tarpeeksi vanhaksi. Hän veisti puusta koruja jo nuorella iällä, joskin ne eivät olleet kovinkaan kauniita tai taidokkaasti tehtyjä verrattuna nykyisiin verrattuna. Hän hioi taitojaan, ja alkoi lopulta myydäkin korujaan. Oppiessaan sulamisen estämisen, alkoi hän veistää jäästä koruja. Hänen omat korunsa ovat jääkoruja.

Luonut: SobiMoppi


Nova

Klikkaa!

Nimi: Nova
Ikä: noin 150-vuotias
Sukupuoli: Naaras
Laji: Kitsune (kaamakettu)
Voimat: Näkeminen, tähtien/planeettojen tulkitseminen
- Nova osaa nähdä muiden mielten sisään. Tuo ei varsinaisesti pysty lukemaan toisten ajatuksia, mutta kykenee tahtoessaan näkemään pieniä "välähdyksiä" muiden mietteistä ja aikeista (välähdykset kestävät vain muutaman sekunnin). Naaraan on kuitenkin oltava näköetäisyydellä ja keskityttävä tähän kunnolla. Katsekontakti myös helpottaa voimaa. Vastapuolen ajatusten on myös oltava tarpeeksi voimakkaat, muutoin Novan voima on hyvin heikoilla.
- Huomaa valehtelun. Katsoessaan muita silmiin, naaras huomaa jos hänelle valehdellaan. Tämä kuitenkin vaatii sen, että Nova katsoo puhujaa silmiin (puhujan ei kuitenkaan tarvitse katsoa Novaa). Novalle valehtelu ei kuitenkaan ole mahdotonta jos osaa hommansa kunnolla.
- Tähtien ja planoottejon avulla kitsunenaaras pystyy ennustamaan esimerkiksi huomisen säätilan. Sää on kuitenkin muuttuva, eikä Nova aina osu oikeaan. Sen lisäksi Nova kykenee arvioimaan seuraavan myrskyn saapumisen.

Lisätietoa ulkonäöstä: Nova on säkäkorkeudeltaan noin 37cm korkea. Turkki on hyvin silkkistä sekä pehmeää ja pisimmillään se on rinnassa sekä hännissä. Korvat ovat suurehkot, mutta ne eivät kuitenkaan herätä suurtakaan huomiota. Naaraan silmistä puuttuu kokonaan mustat pupillit.

Luonne: Naaras on lempeä ja äidillinen persoona, mutta tuo kiivastuu kuitenkin hyvin helposti. Pitkävihainen Nova ei suinkaan ole, mutta purkaa vihansa selkeästi ja voimakkaasti. Muutoin naaras on rauhallinen ja sen huomaa myös kitsunen puhetavasta; Nova puhuu rauhallisesti ja kuulostaa välillä jopa hieman uniselta puhuessaan. Omaa hyvin usvaisen äänen.
Kitsune ei suuressa porukassa pahemmin puhu vaan tyytyy enemmin sivustakatsojan rooliin ja saattaa välillä heittää ilmoille omankin mielipiteensä, jokseenkin ihan vain ohimennen. Vähäisestä puhumisesta huolimatta Nova on loistava kuuntelija ja auttaa mielellään vaikeissakin asioissa muita. Naarasta voisi melkein kutsua psykologiksi.
Äidillisyys ilmenee jokin sortin ylihuolehtivaisuutena; Nova on tarkka siitä, että kaikilla on asiat hyvin ja varmistaa ettei kukaan ole ulkopuolinen. Ei tuomitse muita erilaisuuden vuoksi vaan ottaa kaikki avosylin vastaan ja tutustuu rauhassa. Vasta sitten Nova tekee päätöksen: vihatako vai rakastaa.

Menneisyys: Nova syntyi kylässä. Naaraan vanhemmat olivat hyvin tiukkia ja koittivat parhaansa mukaan kasvattaa jälkeläisestään hyväkäytöksisen ja sivistyneen. Nuorta kitsuneneitiä kiinnosti kuitenkin paljon enemmän astrologia kuin vanhempien jatkuva määräily ja sätviminen. Nova vietti paljon aikaa tutkimalla tähtiä ja planeettoja sekä alkoi itsenäisesti harjoitella niiden tulkitsemista. Pian naaras huomasikin voimiensa kehittyvän ja suuntautuvan juuri siihen, johon Novalla oli intohimoa; astrologiaan ja näkemiseen.

Luonut: HulluRotta


Ronni

Klikkaa!

Nimi: Ronni
Ikä: 15 vuotta
Sukupuoli: Uros
Laji: Demoni
Voimat: Muodonmuutos

Lisätietoa ulkonäöstä: Ronnin alkuperäinen hahmo on jänis, mutta tämä esiintyy alun jälkeen sarjakuvassa kitsunena (koska sarjakuvan pääpaino on koiraeläimissä). Kitsune-hahmossa Ronnin ulkonäkö pohjautuu fennekkiin, tällä on suuret korvat ja tämä on hyvin pienikokoinen, sekä omaa vain yhden hännän. Muista kitsuneista poiketen Ronnilla on helvetin perimänsä takia päässään lyhyet sarvet, joita tämä ei pysty piilottamaan missään hahmossaan.

Luonne: Pilalle hemmoteltu kakara. Ronni on luonteeltaan todella itsepäinen, herkkä valittamaan, vähän liiankin suorasanainen ja utelias. Hän on tottunut saamaan kaiken haluamansa ja pahoittaa näkyvästi ja kuuluvasti mielensä, jos asiat eivät mene sen mukaan mitä hän haluaa. Toisaalta Ronni on myös todella takertuva, hellyydenkipeä ja itkee helposti. Ylpeydestään ja itsekeskeisyydestään huolimatta Ronni muistuttaa enemmän kiukuttelevaa pentua kuin demonia eikä tämä pystyisi satuttamaan ketään.

Menneisyys: Ronni on nuorin Helvetin seitsemästä prinssistä. Helvetissä syttyneen kapinan johdosta Ronnin koko muu perhe saa kuitenkin surmansa ja yksi isännälleen uskollisista demoneista vie Ronnin suojaan maan päälle, Japaniin, lähelle Kitsuneiden kylää. Tapahtuneen jälkeen Ronni ei muista tai käsitä paljoakaan elämästään Helvetissä, siitä elämästä jäljelle on jäänyt vain muisto perheestä, vääristynyt käsitys oikeasta ja väärästä, sekä päässä sojottavat sarvet.

Luonut: Anttu


Salnafir

Klikkaa!

Nimi: Salnafir, kutsutaan Sal. Esittelee itsensä koko nimellään.
Ikä: 320 vuotta
Sukupuoli: Uros
Laji: Kitsune (korsakki)
Voimat: Muodonmuutos ja menneiden näkeminen. Muodonmuutokset eivät rajoitu pelkästään Salin omaan fyysiseen hahmonvaihtoon, vaan hän on myös taitava ymmärtämään aineen olemusta, oli se sitten kiinteää, nestettä tai kaasua. Sal pystyy erottelemaan vaikka kivenlohkareesta haluamansa alkuaineen erilliseksi, ja hän pystyy myös tietenkin muokkaamaan aineen ulkonäköä. Sal kykenee myös näkemään väläyksiä menneistä, olivat tapahtumat sitten sidoksissa elävään olentoon tai paikkaan. Taidot tavallaan tukevat toisiaan, sillä ymmärtäessään menneisyyttä Sal pystyy analysoimaan myös nykyhetkeä, ja hän tekee erittäin tarkkoja havaintoja kanssaeläjistään.

Lisätietoa ulkonäöstä: Ei koskaan vaihda ohuempaan kesäturkkiin. Korsakkina osaa kiivetä myös puuhun.

Luonne: Salista saa helposti tuiman, ankaran ja jopa äreän kuvan. Hän on älykäs, hän ei yritä mielistellä ketään, eikä kerro itsestään paljoakaan. Hän sitä vastoin analysoi hiljaa mielessään kaikkia tapaamiaan henkilöitä, ja on varsin hyvä ratkomaan ongelmia. Ongelmanratkaisukyky ja laajat käytännön tiedot ovat saaneet monet kitsunet luottamaan äreän oloiseen Saliin, joka on lähemmällä tarkastelulla paljastunut lämminsydämiseksi ja luotettavaksi ketuksi, joka ajattelee aina ensin muiden parasta. Puheissaan Sal on rehellinen ja suora, toisinaan kipakka ja jopa sarkastinen.
Sal viihtyy hyvin itsekseen, mutta tarpeen vaatiessa ottaa jämerästi ohjat käsiinsä, ja hän on erinomainen johtaja. Sal toimii mielellään myös opettajana, sillä on hyvä huomaamaan piileviä lahjakkuuksia, eikä kestä niiden menevän hukkaan. Hän on hyvin vaativa, mutta kärsivällinen opettaja, joka kannustaa ajattelemaan omilla aivoillaan.

Menneisyys: Sal vietti nuoruutensa kitsuneiden kylässä, josta lähti noin sadan vuoden jälkeen nuoruuden huumassaan parantamaan maailmaa rakastettunsa Nellin kanssa. Sal ja Nelli kykenivät molemmat muodonmuutokseen, ja siinä missä Sal näki väläyksiä menneisyydestä, näki Nelli välähdyksiä tulevaisuudesta. Yhdessä he toistensa kykyjä tukien uskoivat voivansa pelastaa pulaan joutuneita eläimiä ja myös ihmisiä. Kaikki meni alkuun hyvin, ja kaksikko koki toimivansa hyvän onnen lähettiläinä. Mutta kerran erään kyläläisen asukkeja auttaessaan kitsunekaksikko ei kaikista kyvyistäänkään huolimatta voinut estää kohtaloa, joka riisti Nelliltä hengen. Sal murtui täysin, ja palasi takaisin kotikyläänsä vain muutaman vuoden jälkeen. Kyläläiset huomasivat ennen kaikkea Salin palanneen yksin, mutta myös hänen muuttuneen etäiseksi ja vähitellen äreäksi erakoksi.
Vuosikausia kului, kun Sal lopulta perusti pienen puodin, jossa hänen muodonmuutoskykynsä pääsi oikeuksiinsa. Hänen palveluksiaan tulivat hankkimaan kivenveistäjät, jotka tarvitsivat kivimateriaalista jotain tiettyä ainetta, korunvalmistajat hakemaan koruille muotoilua, alkemistit erottaakseen liemistään hankalia ainesosia... Pikkuhiljaa Sal huomasi kyläläisten tulevan hänen luokseen myös omien ongelmiensa kanssa, ja Sal auttoi niissä mielellään. Häntä alettiin myös kutsua tuttavallisesti Sal-lempinimellä, mikä liikutti suuresti kauan murheisiinsa vajonnutta kettua. Uutta puolisoa Sal ei ole vuosisatojenkaan jälkeen tohtinut kuvitellakaan itselleen, mutta kyläläisten rohkaisun ansiosta hän on alkanut avautua hiukan enemmän muillekin.

Luonut: Makku


Undis

Klikkaa!

Nimi: Undis
Ikä: 450
Sukupuoli: Naaras
Laji: Kitsune (Punakettu)
Voimat: Kahdeksanhäntäisenä kitsunena Undis on todella taitava voimiensa kanssa. Hän osaa luoda sähköpalloja sekä suullaan että hännällään. Hän voi myös hallita salamoita. Kettun sähköiskut voivat aiheuttaa vakavia palovammoja, ja kuoleman. Undis osaa kuitenkin hallita sähköään hyvin, ja voi antaa pikkuisia sähäreitä vaikkapa ärsyttäville pennuille, jos ne käyvät hänen hermoilleen, ilman että tästä aiheutuu mitään pysyvää vahinkoa. Jos Undis on esimerkiksi todella vihainen, voi Undis ruveta kipinöimään. Myös tämän nähdessä painajaisia, kannattaa pysyä kaukana kipinöiden lentäessä.

Lisätietoa ulkonäöstä: Undisin turkki on todella karkeaa, ja jo hieman harmaantunutta. Tämän turkki tuuhentuu hieman tämän käyttäessä voimiaan.

Luonne: Undis on kokenut elämässään paljon, mutta on silti se sama utelias, pisteliäs ja äkkipikainen kettu. Vaikka vanhuksen keho ei enää taivu samalla tavalla kun tämä oli nuori, on Undis edelleen todella energinen ja sosiaalinen. Hän ei paljoa katso sanomisiaan ja sattaa kiroilla ilman mitään sensuuria pikkupentujenkin edessä. Kettu on todella puhelias, ja hän kaipaa paljon huomiota.
Undisia kohtaan on parempi näyttää edes hieman kunnioitusta, tai saattaa saada pienen sähköiskun. Kettu osaa olla myös ylimielinen, ja naaras usein kerskailee ja kertoo tarinoita elämästään. Naaras osaa pitää tiukkaa kuria, ja ei suostu muiden pomoteltaviksi. Undis pitää mustasta ja huonosta huumorista, ja hän nauraa hieman liikaa.
Undisilla on todella voimakas suojeluvaisto ja puolustaa ystäviään raivokkaasti. Undis on todella taitava taistelija, ja on ansainnut sillä paljonkin mainetta. Hänen on vaikea hallita raivoaan, ja rauhoittumiseen saattaa mennä jopa tunti.Tämän olessa täysin raivoissaan,Undis saattaa hyökätä tahtomattaan jopa ystävien kimppuun.

Menneisyys: Undis syntyi kylään kahden siskonsa kanssa. Tämän vanhemmat pitivät tiukkaa kuria, ja harjoittivat tyttäristään vahvoja ja taitavia elementinkäyttäjiä. Eipä aikaakaan, kun nuoret olivat ansainneet jo paljon mainetta ja kunniaa voimakkaina taistelijoina. Näiden ansaittua tarpeeksi häntiä ja viisautta, Undis ja hänen siskonsa toimivat pitkään etuportin vartijoina suojellen kylää ulkopuolisilta. Pitkän elämänsä aikana ehti Undisilla olla montakin suhdetta, ja monesta yrityksestä huolimatta, ei pentuja hänelle suotu. Mutta hän kuitenkin nautti olostaan monen pentueen tiukkana tätinä. Hän myös toimi kouluttajana monelle nuorelle. Aika kuitenkin kului, ja lopulta kumpikin hänen siskoistaan kuoli mysteeriseen tautiin. Tämän jälkeen Undis jätti portinvartijahommat, mutta jatkoi nuorten taisteluohjaajana. Undis pitää työstään, mutta kaipailee välille portinvartijahommiaan.

Muuta: Undisin ei tarvitse syödä juurikaan, mutta tämän tarvitsee ”ladata akkujaan”, eli antaa salamoiden iskeä häneen ukkosmyrskyjen aikana. Tämä vahvistaa tämän elementtiä ja antaa hänelle energiaa.Tosin yhdestä salamasta riittää naaraalle tarpeeksi energiaa moneksi viikoksi. Mutta esimerkiksi talvisin voi Undis olla aika heikossa kunnossa. Undisin lataustapa on verrattavissa esimerkiksi Muumien hattivatteihin.

Luonut: Noksu


Ulkoasu © M Layouts, otsikkokuvan tekstuuri © Sirius-sdz