Valikko:

Ginga Nagareboshi Gin
Tarina
Anime
Manga
Tiesitkö, että..?

Ginga Densetsu Weed
Anime
Manga
Sukupuu
Tiesitkö, että..?

Ginga Densetsu Weed: Orion
Manga

Ginga: The Last Wars
Manga

TIESITKÖ, ETTÄ...

- Takahashi sai idean sarjaan nähtyään lehtiartikkelin, jossa kerrottiin, että metsästyskoiria hylätään yhä enemmän ja ne villiintyvät luonnossa.
- Pink Dragonin arveluttanut sukupuoli julkistettiin viimein urokseksi itsensä Takahashin toimesta Animeconissa 2012.
- Ginillä oli alunperin neljä arpea.
- Ginistä on myös olemassa Takahashin suunnitelma/piirros, jossa Ginillä oli Rikin tavoin paljon arpia.
- Takahashi olisi itse lopettanut sarjan Akakabuton kukistumiseen, mutta kustantaja halusi sarjalle jatkoa.
- Kogien rotu on osoittautunut myös Takahashin haastattelujen myötä kishuksi, vaikka pitkään oli liikkeellä huhu, että kogat olisivat rodultaan shikokuja.
- Akakabuton suuren koon innoittajana toimi osittain Tappajahai-elokuva. Idea Akakabutoon syntyi kuitenkin Takahashin silloisen toimittajan ystäviltä, jotka metsästivät. Yksi metsästäjä oli kertonut, että Honshun saarella oli tavattu erikoisen värisiä karhuja, joiden turkissa oli punaista.
- Takahashi on maininnut olevansa hieman pettynyt sekä Hopeanuoli, että Weed-animeihin niiden omastaan eroavan tyylin takia.
- Zetsu Tenrō Battōga ("kuolettava isku") on mangan mukaan opittu Fūga-nimiseltä sudelta, mutta animessa se on karhukoirien salainen ase.
- Business Jump-lehdessä (5-6/2011) on julkaistu sarjaan kuuluva lisätarina, joka kertoo Johnin safarilla tapaamasta koirasta. Tarina on omistettu suomalaisille faneille.
- John on nimetty Takahashin naapurin koiran mukaan. Koira oli iso ja vanha akita, jota Takahashi käytti kävelyillä, koska Johnin omistajalla ei ollut siihen aikaa.
- Rikin esikuvana on saattanut osittain toimia Pochi-niminen punaturkkinen akita Takahashin lapsuudesta. Pochi oli älykäs metsästyskoira, joka sai kuljeskella vapaasti ja se kävi toisinaan leikkimässä Takahashin perheen koiran kanssa.

Suomidubin virheitä:

- Hyena ei ole Smithin joukkueessa.
- Kisaragin veljien nimet ovat Minazuki, Hazuki ja Uzuki. Eivät Minagetsu, Agetsu ja Ugetsu.
- Gohee ja Daisuke eivät ole mitään sukua toisilleen, vaikka animessa miehen lempinimi "ukko" on käännetty virheellisesti isoisäksi.

Ulkoasu © M Layouts