Copyrightit:

Kuvien copyrightit kuuluvat omistajilleen, kuvissa on heidän vesileimansa tai heidät on merkitty kuvan alle. Muiden kuviin on kysytty luvat. Minun ottamiani kuvia saa käyttää vapaasti, kuvissa lukee tällöin "Ginga Spiral".

PINSSIT

Valmistaja: Takahashi Production
Valmistusvuosi: ?
Mitat: 3,5 x 3,5Yksi uusimmista varsinaisista oheistuotteista, joita Takahashi Production on tehnyt. Nämä pinssit rantautuivat Suomen ginga-aiheisiin nettikauppoihin vasta äskettäin, joten kyseessä on uunituore tavara joko keräilijän hyllyyn tai näyttävä koriste fanin asusteeseen. GNG-aiheisia pinssejä on tiedettävästi vielä toistaiseksi kolme: Akakabuto ja kaksi erilaista ryhmäkuvaa.Pinsseistä on myös eri variaatioita. Tavallisten, halvempien pinssien lisäksi on olemassa esimerkiksi ns. hyväntekeväisyys pinssi, joita myytiin Japanin tsunamin jälkeen. Nämä museossa myydyt pinssit erottaa tavallisista siitä, että näissä esiintyy tekstiä. Ne voivat olla myös hinnoiltaan tavallisia pinssejä kalliimpia.

Valmistaja: ?
Valmistusvuosi: ?
Mitat: ?Jonkin aikaa sitten huutokauppoihin on myös eksynyt vanhempia GNG-pinssejä, joista toistaiseksi ollaan tehty havaintoja vain Giniä esittävistä pinsseistä. Pinssit ovat ilmeisesti jonkinlaista metallia, muotoon leikattuja ja on ollut puhetta, että ne oltaisiin todennäköisesti julkaistu animen yhteydessä.

Takaisin

Ulkoasu © M Layouts