Valikko:

Ginga Nagareboshi Gin
Tarina
Anime
Manga
Tiesitkö, että..?

Ginga Densetsu Weed
Anime
Manga
Sukupuu
Tiesitkö, että..?

Ginga Densetsu Weed: Orion
Manga

Ginga: The Last Wars
Manga

JULKAISUT


Japaninkieliset julkaisut

Ensimmäinen julkaisu (1999–2009)
* 60 osaa

Toinen julkaisu
* Ginga Densetsu Weed Special Gajō no Kettō Hen kattaa kolme kirjaa ja päättyy hirviön kukistumiseen. Julkaisu sisältää värisivuja.

Kolmas julkaisu
* Päättyy Hōgenin voittamiseen. Kattaa 22 kirjaa ja sisältää värisivuja.

Neljäs julkaisu
* Sisältää kahdeksan osaa.

Viides julkaisu
* Kattaa kaksi mangaa, Best Selection makakisaagasta

Kuudes julkaisu
* Kattaa kaksi mangaa, Best Selection Hougenista

Seitsemäs julkaisu
* 13 osaa, Big Special


Suomenkielinen julkaisu

Punainen jättiläinen alkoi julkaista suomennettua Weediä vuonna 2011. Viimeinen osa suomennettiin vuoden 2016 lopulla.


Englanninkielinen julkaisu

Ginga Legend Weed on englanninkielinen painos. Ennenkuin Comics One meni konkurssiin se ehti kääntää mangaa kolmen osan verran. Nykyään nämä osat ovat hieman harvinaisempia.

LEHDET


(Weekly) Manga Goraku

Shonen Jumpin tavoin viikoittain julkaistava lehti, johon on koostettu useampia eri mangasarjoja. Manga Goraku ei kuitenkaan ilmeisesti ole suunnannut lehden sisältöä suosituimmille teemoille (shounen ja seinen, jotka on tarkoitettu pääasiassa nuoremmille pojille ja miehille) vaan hieman vanhemmille miehille. Lehdissä saattaa esiintyä K-18 materiaalia, mutta tässä lehdessä on myös julkaistu Weediä.

EXTRAT


Weed Gaiden

Shin Gaidenin tavoin Weediinkin on tehty extramanga, joka koostuu lisätarinoista. Weedin extramangassa päähenkilöä itseään ei näy kuin värikuvissa, toisen tarinan pääosassa sen sijaan on Weedin ystävä Mel. Suomenkielinen Weed Gaiden: Sotureiden tie julkaistiin vuoden 2014 alusta.


Boku no inu, boku no Weed

Suom. Minun koirani, minun Weedini
Manga koostuu muutamista värikuvista, sekä lyhyistä tarinoista, lisäksi siihen on sisällytetty jonkin verran Weed-mangan sivuja. Boku no inu, boku no Weed-kirjassa on myös runsaasti kuvia Takahashista, tämän perheestä ja lemmikeistä, joista esitellään koirasusi Hanakon lisäksi myös musta labradorinnoutaja Mercedes ja kissa Kevin.


Meishōbu Retsuden


Myös taistelukirjana tunnettu Meishōbu Retsuden on Meteor Ginin kaltainen tietokirja Weedin hahmoista ja iskuista. Tämä kirja on kuitenkin tehty niin aikaisessa vaiheessa sarjaa, että siitä on jäänyt uupumaan suurin osa hahmoja. Kirja suomennettiin vuoden 2014 lopulla nimellä Weed: Taisteluiden aika.


Ginga Densetsu Weed Gengashū (taidekirja)

88-sivuinen mangavärikuvia omaava suurikokoinen kirja, jonka lopussa on Takahashin haastattelu. Mukana myös juliste. Taidekirja julkaistiin suomeksi 2014 vuoden alusta, sen kansikuvat oli muutettu, koska japanilaisessa taidekirjassa olevaa kansikuvaa ei saatu Japanista valmiina.


Weed World

Weed Worldit koostuvat viidestä paksusta lehdestä, joihin on sisällytetty niin Weed-mangaa kuin Rikiäkin. Lehdet ovat haluttuja hyvin pitkälti niiden mukana tulleiden oheistuotteiden kuten paperihahmojen ja hiirimaton takia, mutta niissä esiintyy myös paljon muuta extraa, kuten fanitaidetta, kalentereja, haastatteluja ym.


Ulkoasu © M Layouts