Valikko:

Ginga Nagareboshi Gin
Tarina
Anime
Manga
Tiesitkö, että..?

Ginga Densetsu Weed
Anime
Manga
Sukupuu
Tiesitkö, että..?

Ginga Densetsu Weed: Orion
Manga

Ginga: The Last Wars
Manga

JULKAISUT


Suomenkielinen julkaisu

Suomeksi käännettyjä Hopeanuoli pokkareita on 18 (+ erikoispainos ensimmäisestä osasta). Mangaa käännettiin vuosina 2010-2011 Punaisen Jättiläisen toimesta. Sarjasta alkoi tulla uusinta painos vuoden 2013 lopulla.


Japaninkieliset julkaisut

Ensimmäinen julkaisu (1984–1988)
* 18 osaa

Toinen julkaisu (1993–1994)
* 10 osaa, hopeareunaiset kannet

Kolmas julkaisu
* 10 osaa, "taskupainos", Akakabuto-teemaiset kannet

Neljäs julkaisu
* 5 osaa, "puhelinluettelopainos"

Viides julkaisu
* 6 osaa

Kuudes julkaisu
* 8 osaa, eri painoksia

Seitsemäs julkaisu
* 8 osaa, ensimmäiset viisi lehtinä ja kolme viimeistä puhelinluettelon kokoisina

LEHDET


(Weekly) Shōnen Jump

Shōnen-sarjoihin keskittyvä lehti, jossa Ginga Nagareboshi Gin-sarjaa julkaistiin luvuittain muiden sarjojen kanssa. Nämä lehdet ovat siitä erikoisia, että niissä on materiaalia, joita mangapokkareihin ei koskaan päätynyt, kuten värillisiä sarjakuvasivuja, sekä joissakin harvoissa lehdissä myös GNG-kansia. Harvinaisuutensa ja vanhan ikänsä vuoksi nämä lehdet ovat paitsi haluttuja myös usein hintavia. Ainakin yhdessä Shōnen Jumpissa on myös tiedettävästi ollut juliste.


Comic Tenchu

Shōnen Jumpin tavoin mangasarjoista koostuva opus. Suomessa tätä on tiedettävästi ollut myynnissä vain kerran, joten kyse on harvinaisesta julkaisusta.


Kansikuvana Suomessa

Hopeanuoli päätyi kansikuvaksi tiedettävästi kahteen aiheeseen liittyvään lehteen suomentamisen aikoihin, Animeen ja Japan Popiin. Lehdissä oli myös arvostelut.

EXTRAT


Meteor Gin

Ginga Seiken Densetsu Meteor Gin, joka suomeksi on lyhennetty Meteor Giniksi. Kirja sisältää lisätietoa hahmoista, niiden kyvyistä ja tapahtumista sekä julisteen koirien kulkemasta matkasta läpi Japanin. Suomeksi Meteor Gin ilmestyi 2011 syyskuussa ja se myytiin loppuun parin viikon aikana, kirjasta otettiin 2. painos melkolailla heti perään, johon oli korjattu muutamia 1. painoksessa olleita virheitä. Meteor Ginin oli tarkoitus olla rajoitettu painos ja se myytiin kokonaan loppuun vuoden 2013 alkuun mennessä. Vuoden 2014 alusta Meteor Ginistä otettiin kuitenkin vielä sen kysynnän vuoksi uusintapainos (3. painos).


Shin GaidenShin Gaidenin kaksi kirjaa sisältävät lisätarinoita, kuten tiikeriveljeksistä kertovan tarinan Kai no san kyōdain ja Benizakurasta kertovan Benizakura Henin.
Shin Gaiden REMIX on uusin Shin Gaidenin painos. Tähän paksuun kirjaan on sisällytetty lähes kaikki ginga-aiheiset tarinat molemmista Shin Gaideneista, sekä vielä lisänä Ganin-lyhyttarina, joka kertoo Akamen esi-isistä: Akamesta, Takamarusta ja Kikumarusta.Shin Gaiden: Sankaritarinoita suomennettiin vuonna 2012 hieman ennen joulua. Virallisesti sen ilmestymispäivä oli 18.12. Toinen osa ilmestyi maaliskuun alusta, se sisältää myös Shin Gaiden REMIX:issä olleen Ganin-tarinan.
Ulkoasu © M Layouts