Copyrightit:

Kuvien copyrightit kuuluvat omistajilleen, kuvissa on heidän vesileimansa tai heidät on merkitty kuvan alle. Muiden kuviin on kysytty luvat. Minun ottamiani kuvia saa käyttää vapaasti, kuvissa lukee tällöin "Ginga Spiral".

MALLIKUVAT


GDW-mallikuvat ovat A4-kokoisia kuvia hahmoista tai paikoista. Mallikuvat on tarkoitettu STUDIO DEENin työntekijöiden käyttöön animea tehdessään, mutta niitä on päätynyt myös kasoittain studion ulkopuolelle joko työntekijöiden mukana tai "varastettuina" vaikka suurin osa mallikuvista olisi mennyt muutenkin roskiin.

Weed-mallikuvia on erilaisia liikkeellä joista on ensimmäisenä hyvä mainita kopiot. Kaikki kopiot eivät ole arvottomia tai laittomia vaan mallikuvia on olemassa myös Weedin kohdalla hieman huonolaatuisempia korealaisia tai kiinalaisia yksilöitä, joita on käytetty Japanin ulkopuolella. Japanilaiset mallikuvat tunnistaa helposti niiden hyvästä ja tarkasta laadusta.

Mallikuvia on hahmoista, näiden ilmeistä ja kasvoista, anatomiasta ja vartalosta.
Mustavalkoiset mallikuvat ovat kaikkein yleisimpiä.


Korostusväreillä väritetyt mallikuvat ovat huomattavasti mustavalkoisia harvinaisempia ja kenties myös hintavampia hahmosta riippuen. Kokonaan väritettyjen lisäksi niitä on tehty myös korostusviivoilla.


Kokonaan väritetyt mallikuvat ovat hyvin harvinaisia ja aitoja ei ole juurikaan näkynyt edes huutokaupoissa kuin muutamia kertoja. Huomaathan, että tässä kuvassa esiintyvä mallikuva on valokuvakopio, ei aito mallikuva!


Mallikuvia hahmojen liikkeistä.


Takaisin

Ulkoasu © M Layouts