Copyrightit:

Kuvien copyrightit kuuluvat omistajilleen, kuvissa on heidän vesileimansa tai heidät on merkitty kuvan alle. Muiden kuviin on kysytty luvat. Minun ottamiani kuvia saa käyttää vapaasti, kuvissa lukee tällöin "Ginga Spiral".

FIGUURIT

Valmistaja: Akatsuki Industrial
Koko: Vaihtelee hahmon mukaan


Weed-figuureita valmisti Akatsuki Industrial. Kaikki figuurit ovat tulleet yllätyslaatikosta, jossa hahmoa ei voi etukäteen tietää. Lisäksi ensimmäiseen sarjaan kuuluu salainen hahmo. Voitaisiin kai sanoa, että ensimmäinen sarja koostuu lähinnä pennuista ja nuorista hahmoista ja toinen aikuisemmista.

1. sarja

Ensimmäiseen sarjaan kuuluu 11 hahmoa: Weed, Jerome, Sasuke, Mel, Ken, Kyoshiro, Hiro, Rocket, Kagetora, GB ja salainen hahmo.

Ensimmäisen sarjan figuurit ovat hiukan toisen sarjan figuureja pienempiä ja vaikka sarjojen boksit ovatkin lähes kopiot toisistaan, ensimmäisessä sarjassa kansi on vihreä ja sivut oranssit.

2. sarja

Toiseen sarjaan kuuluu 10 hahmoa: Gin, Akame, John, P4, George, Hougen, Sniper, Kamakiri, Blue ja Tesshin.

Toisen sarjan figuurit ovat hiukan isompia ja tämän sarjan boksin kannen väri on sininen ja sivut vihreät.

Lisätietoa figuureista

Mistä figuureita voi ostaa?
- Figuureita on usein huutokaupoissa (Huuto, eBay, Yahoo! Japan) joko yksittäisinä tai paketteina. Näiden lisäksi figuureita on yksittäin myynnissä ainakin FutagoShopissa ja Ginga.fi-kaupassa, sekä Urumissa niin, että hahmoa ei voi tietää etukäteen.

Ovatko jotkut figuurit harvinaisempia kuin toiset?
- Oletettavasti halutuimmat figuurit ovat Gin, John, Tesshin ja Weed. Myös maalaamaton sininen Weed eli "salainen hahmo" on kenties hieman harvinaisempi.

Takaisin

Ulkoasu © M Layouts